LEMUN PESISKOULU

6 - 12 VUOTIAILLE LAPSILLE

Mynämäen Vesa ry. järjestää viikon mittaisen pesiskoulun myös Lemun koulun hiekkakentällä kesällä 2020. Pesiskoulu pidetään Lemussa heti kesäkuun toisella viikolla. Pesiskoulussa pääsee tutustumaan lajin monipuolisiin perustekniikoihin, viitepeleihin ja pesäpallon pelaamiseen. Pesiskoulu on loistava tilaisuus tutustua lajiin, viikossa ehtii kehittyä jo valtavasti ja pesiskoulu antaa hyvän pohjan esimerkiksi harrastuksen aloittamiselle.


LEMUN PESISKOULU

8.-12.6. klo 9.30-11.30

 

Pesiskoulu sisältää:

  • Koulutetut ohjaajat
  • Välineet käyttöön
  • Vakuutuksen
  • Pesiskouludiplomin
  • Pesiskoulupassin, jolla pesiskoululainen pääsee ilmaiseksi kaikkiin pesäpalloliiton ja Superpesiksen runkosarjan otteluihin

Mukaasi tarvitset vain reippaan ja iloisen mielen, sekä säänmukaiset liikuntavarusteet!

 

Pesiskoulun osallistumismaksu: 30€ / vko

Pesiskoulu kestää siis koko viikon, maanantaista perjantaihin.
Päivän kesto on 2 tuntia.

Pesiskoulun aikana tai sen jälkeen pesiskoululaisilla on mahdollisuus halutessaan osallistua joukkueena JunnuSuper -toimintaan. Yksittäisillä pesiskoululaisilla on myös mahdollisuus liittyä seuran joukkuetoimintaan. Joukkueiden toiminnasta löydät infoa joukkueet -osiosta.

 

Lisätietoja saat puhelimitse 050 401 8283 / Tarleena Tähtinen

tai sähköpostitse osoitteesta myveinfo@gmail.com

 

HUOM! Poikkeusolojen vuoksi otamme tänä vuonna pesäpallokouluun mukaan vain 30 lasta.

Jotta pesiskoulu toteutuu, osallistujia tulee olla vähintään 10. :)

 

ILMOITTAUTUMINEN LEMUN PESISKOULUUN 4.6.2020 MENNESSÄ:

Anna pesiskouluun ilmoittautuvan lapsen, sekä huoltajan tiedot. Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia. Pääsääntöisesti viestimme sähköpostitse, nopeista muutoksista voidaan ilmoittaa tekstiviestein.

Ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin antamistasi tiedoista ja laskun. Tulosta viesti tai poimi siitä tarvittavat tiedot maksua varten! Lopullisesti ilmoittautuminen vahvistuu maksamalla pesiskoulumaksun.

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt!