LEMUN PESISKOULU

PESISKOULU MEHILÄINEN

6 - 12 VUOTIAILLE LAPSILLE

Mynämäen Vesa ry. järjestää viikon mittaisen pesiskoulun Lemun koulun hiekkakentällä myös kesällä 2021, yhteistyössä Maskun hyvinvointipalveluiden kanssa. Lemun pesiskoulu pidetään aamupäivisin kesäloman toisella viikolla. Pesiskoulussa pääsee tutustumaan lajin perustekniikoihin, monipuolisiin ja erilaisiin viitepeleihin sekä tietenkin pesäpallon pelaamiseen. Pesiskoulu on loistava tilaisuus tutustua lajiin. Viikossa lapset ehtivät kehittyä valtavasti ja pesiskoulu antaa hyvän pohjan esimerkiksi harrastuksen aloittamiselle.


LEMUN PESISKOULU

14.-18.6.2021 klo 10-11.30

 

Pesiskoulu sisältää:

  • Koulutetut ohjaajat
  • Välineet käyttöön
  • Vakuutuksen
  • Pesiskouludiplomin
  • Pesiskoulupassin

Mukaasi tarvitset vain reippaan ja iloisen mielen, sekä säänmukaiset liikuntavarusteet!

 

Pesiskoulun osallistumismaksu: 30€ / vko

Pesiskoulu kestää siis koko viikon, maanantaista perjantaihin.
Päivän kesto on 1,5 tuntia.

 

Pesiskoulun aikana tai sen jälkeen pesiskoululaisilla on mahdollisuus halutessaan osallistua joukkueena JunnuSuper -turnauksiin. Pesiskoululaisilla on myös mahdollisuus liittyä seuran joukkuetoimintaan. Joukkueiden toiminnasta löydät infoa joukkueet -osiosta.

 

Lisätietoja saat puhelimitse 050 401 8283 / Tarleena Tähtinen

tai sähköpostitse osoitteesta myveinfo@gmail.com

 

HUOM! Pesiskoulu toteutetaan, mikäli vähintään 12 lasta ilmoittautuu ja koronatilanne sen sallii.

 

ILMOITTAUTUMINEN LEMUN PESISKOULUUN 9.6.2021 MENNESSÄ:

Anna pesiskouluun ilmoittautuvan lapsen, sekä huoltajan tiedot. Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia. Pääsääntöisesti viestimme sähköpostitse, nopeista muutoksista voidaan ilmoittaa tekstiviestein.

Ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin antamistasi tiedoista ja laskun. Tulosta viesti tai poimi siitä tarvittavat tiedot maksua varten! Lopullisesti ilmoittautuminen vahvistuu maksamalla pesiskoulumaksun.

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt!