Mynämäen Vesa - Vuoden kasvava seura!

1.10.2020


Pesäpalloliiton eteläinen alue palkitsi seuramme Vuoden kasvava seura -palkinnolla.

Varsinais-Suomen Pesis ry:n puheenjohtaja ja Pesäpalloliiton johtokunnan jäsen Antti Aine kävi ojentamassa palkinnon kauden viimeisessä JunnuSuperturnauksessa Mynämäellä ja palkinnon otti vastaan Mynämäen Vesan juniorivalmennuspäällikkö Tarleena Tähtinen.

Viime vuoteen verrattuna seuramme on kasvanut yli 50:llä lisenssillä ja kasvua on tapahtunut vuoden aikana 36%, mikä on huima luku näin poikkeuksellisina aikoina.

Olemme saaneet siis mukavasti lisää harrastajia pesäpallon pariin ⚾️ Yksi syy lisenssimäärän kasvuun olivat tänä vuonna erittäin hyvin onnistuneet pesiskoulut, joita pidimme kesällä yhteensä neljällä eri paikkakunnalla. Halusimme viedä pesäpalloa lähipaikkakunnille, joissa sitä ei ole muuten mahdollista harrastaa ja tällä tavoin saimme myös pidettyä ryhmäkoot sopivan pieninä. Pesiskoulu on yksi parhaimmista tavoista saada lapset innostumaan pesäpallosta ja oppimaan lajia!

Keskiviikkona 7.10. on edessä vielä seuramme kauden päätöstilaisuus Hanakat Areenalla ja sen jälkeen onkin hyvä suunnata katseet ja ajatukset kohti tulevaa kautta 2021 ✨