Fanimatka Naisten Superpesiksen Halli-SM-turnaukseen!

7.1.2020


Superpesiskausi 2020 avataan jälleen Halli-SM-turnauksen muodossa. Naisten Superpesiksen Halli-SM-turnauksessa on mukana 12 joukkuetta ja alkuturnaukset pelataan neljässä kolmen joukkueen alkulohkossa. Alkulohkot pelataan neljänä turnauspäivänä alkaen Porista lauantaina 15. helmikuuta, jolloin Vesattaret kohtaavat Porin Pesäkarhut (klo 10) sekä Rauman Feran (klo 12:30).

Alkuturnauksen lohkovoittajat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa sunnuntaina 22.3.2020. Pesäkarhut Porista on voittanut kolme edellistä hallimestaruutta ja Kirittäret Jyväskylästä kaksi edellistä kesäkauden Suomen mestaruutta.

Mynämäen Vesa järjestää yhdessä harrastepesiksen kanssa fanimatkan Halli-SM turnaukseen Poriin 15.2.2020 seuraamaan Vesattarien otteita! Matkan hinta on 20€, sisältäen bussikuljetukset Mynämäeltä Porin Karhuhalliin ja takaisin, sekä pääsylipun turnaukseen.

Nyt kaikki mukaan kannustamaan Vesattaria ja katsomaan Halli-SM tunnelmaa! Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 18.1.2020 mennessä osoitteeseen iperaalho@gmail.com.