G- ja F-ikäisten pesisturnaus 5.5.2019

16.4.2019

Perinteinen kevätturnaus junnuille järjestetään taas Mynämäen urheilukeskuksessa toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Vielä mahtuu joukkueita mukaan!

Pesäpallokausi lähestyy kovaa vauhtia ja toukokuun alussa G- ja F-ikäiset joukkueet pääsevät pelaamaan Mynämäen turnauksessa toisiaan vastaan. Mynämäen urheilukeskus tarjoaa loistavat puitteet turnauksen järjestämiselle, sillä pelikentät ovat vierekkäin joissa neljä peliä pystytään pelaamaan samanaikaisesti, eikä siirtymiin mene aikaa kuin muutama minuutti.

Turnaukseen on tällä hetkellä ilmoittautunut yhdeksän F-ikäisten ja viisi G-ikäisten joukkuetta. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Turnausmaksu on 90 € + 1 pelipallo. Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 21.4. asti. Turnauksen infopaketit aikatauluineen ja peliohjelmineen tulee joukkueille viimeistään lauantaina 27.4. Lisätietoa ja ilmoittautuminen alla olevasta linkistä:

https://www.mynamaenvesa.fi/junnutapahtumat/g-ja-f-ikaisten-pesisturnaus-5-5/

 

Turnaukseen järjestetty ruokailu tapahtuu kenttien vieressä olevassa Sporttihallissa. Ruokailun hinta on 8,50 €/ruokailija. Alle 4-vuotiaan ruokailu on 6,50 €. Tämän vuoden turnauksen menu on:

Makaronilaatikko, raastesalaatti, näkkileipää ja ruokajuomina mehu ja vesi.

Ruokailijamäärät ruoka-aineallergioineen/erityisruokavalioineen tulee toimittaa osoitteeseen myveinfo@gmail.com 21.4. mennessä. Ruokailu laskutetaan ennalta ilmoitetun ruokailijamäärän mukaisesti ja turnauspaikalle tullessanne saatte laskutettua määrää vastaavan määrän ruokalipukkeita.

Vielä siis mahtuu muutama joukkue mukaan.

Nähdään junnuturnauksessa Mynämäellä 5.5.2018!

 

Tarleena Tähtinen 

Mynämäen Vesa

050 401 8283

myveinfo@gmail.com