G- ja F-junioreiden turnaus Mynämäellä 6.5.2018

18.4.2018

Viime vuoden turnaus vauhdissa
Viime vuoden turnaus vauhdissa

Vielä mahtuu joukkueita mukaan!

Pesäpallokausi alkaa olemaan ovella ja toukokuun alussa nuorimmat juniorit pääsevät pelaamaan Mynämäen turnauksessa toisiaan vastaan. Mynämäen urheilukeskus tarjoaa loistavat puitteet tällaisen turnauksen järjestämiselle. Pelikentät ovat vierekkäin, joissa neljä peliä pystytään pelaamaan samanaikaisesti, eikä siirtymiin mene aikaa kuin muutama minuutti.

Turnaukseen on tällä hetkellä ilmoittautunut kahdeksan F-ikäisten ja viisi G-ikäisten joukkuetta. Vielä mahtuu joukkueita mukaan. Turnausmaksu on 90 € + 1 pelipallo. Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 22.4. asti. Turnauksen infopaketit aikatauluineen ja peliohjelmineen tulee joukkueille viimeistään perjantaina 27.4. Lisätietoa ja ilmoittautuminen sivuillamme JUNNUTAPAHTUMAT -osiossa.

Turnaukseen järjestetty ruokailu tapahtuu kenttien vieressä olevassa liikuntahallissa. Ruokailun hinta on 8,00 €/ruokailija. Alle 4-vuotiaan ruokailu on 6,00 €. Tämän vuoden turnauksen menu on:

Makaronilaatikko, tuore salaatti, leipää ja ruokajuomina maito, mehu ja vesi.

Ruokailijamäärät ruoka-aineallergioineen/erityisruokavalioineen tulee toimittaa allekirjoittaneelle osoitteeseen ville77niemi@gmail.com 22.4. mennessä. Ruokailu laskutetaan ennalta ilmoitetun ruokailijamäärän mukaisesti ja turnauspaikalle tullessanne saatte laskutettua määrää vastaavan määrän ruokalipukkeita.

Vielä siis mahtuu joukkueita mukaan. Toivottavasti nähdään junnuturnauksessa Mynämäellä 6.5.2018!

 

Ville Niemi 

Juniorivalmennuspäällikkö

Mynämäen Vesa

044 241 2148

ville77niemi@gmail.com