Tuomarikoulutus 11.4. klo 18:00 (pt/st jo klo 17:30!)

5.4.2018

Jokakeväinen tuomarikurssi/korttikoe pidetään keskiviikkona 11.4. klo 18 Laurin koululla. Kokeneille tuomareille pidetään sitä ennen oma "päivityskoulutus" jo klo 17:30, jossa käydään läpi peli- ja syöttötuomareita koskevia sääntö- ja käytäntömuutoksia. Kurssille osallistuminen on välttämätön edellytys tuomarikortin saamiseksi. Ja vakintuneen käytännön mukaan koulutuksen jälkeen seura tarjoaa kaikille tuomarikortin ottaville seuran jäsenille pitsat Ravintola Oscars'issa!

Aikaisemmista vuosista poiketen kurssille kirjaudutaan sähköisesti allaolevan linkin kautta. Tämä kannattaa tehdä jo ennen koulutukseen saapumista: 

Ilmoittautumislomake, Mynämäen Vesa

Kokeen ulkoasu ja sisältö noudattavat viime vuonna käyttöön otettua toimintamallia ja koekysymykset ovat saatavilla etukäteen. Jokaisen tulisi käydä ne itse läpi ennen koulutukseen saapumista ja mielellään ottaa omat vastaukset printattuina mukaan. Se ei kuitenkaan ole ehdoton vaatimus kortin saamiseksi. Kysymykset löytyvät alla olevasta linkistä.

Tuomaripalkkioiden suhteen noudatamme aiempaa käytäntöä, jonka mukaan maksamme myös seuran omille tuomareille liiton virallisen tuomaripalkkiotaulukon mukaiset korvaukset päivärahoja ja matkakorvauksia lukuun ottamatta.

Ensi kesä tulee olemaan ennätyksellisen haasteellinen tuomarien riittävyyden suhteen. Toivommekin lämpimästi, että myös lasten vanhemmista mahdollisimman moni tarttuisi haasteeseen, tulisi mukaan koulutukseen ja ottaisi tuomarikortin. Tuomaritehtävät sovitetaan sitten asianomaisen valmiuksia vastaavalle tasolle, joten pelkoa pakkosijoittamisesta liian vaativiin tuomaritehtäviin ei ole. 

Tervetuloa!

 

Liitteet