Vesattarille uusia kasvoja Loimaalta ja Raumalta

22.10.2017

Tulevana kesänä Vesattarien riveissä nähdään vanhojen kasvojen lisäksi myös uusia tuttavuuksia. Sopimukset tulevalle kaudelle ovat kirjoittaneet raumalainen Jessika Sihvonen sekä loimaalaiset sisarukset Riina ja Julia Korkiamäki. Koko kolmikko tuo joukkueeseen lisää nopeutta ja viime kaudella kaivattua laajuutta etenemiseen.

Viime kauden Raumalla suomensarjaa pelannut Sihvonen sijoittui lounaislohkossa etenijätilaston yhdenneksitoista 27 tuodulla juoksulla. Tulevaa kesää Sihvonen odottaa innolla. Omien sanojensa mukaan motivaatiota harjoitteluun tuo muun muassa halu kehittyä yhä paremmaksi pelaajaksi.

-Ootan kautta innolla. Oon motivoitunu traanaamaa ja kehittää itteeni niin omatoimisesti kuin joukkueen kanssaki, kommentoi Sihvonen.

Sihvosen tavoin Korkiamäistä Julia pelasi edeltäneen kesän etenijätehtävissä. Korkiamäki toi loimaan paidassa yhdeksässä ottelussa 17 juoksua. Harjoitusintoa löytyy Korkiamäeltäkin paljon. Itsensä kehittäminen on aloitettu kuulemma jo enne yhteistreenejä, sillä melkein heti kauden päättymisen jälkeen on alettu hioa uusia lyöntejä repertuaariin.

-On ollut kiva huomata, että koko joukkue on tosi motivoitunut treenaamaan ja itseltänikin löytyy haluja kehittyä todella paljon. Viime kauden päättymisen jälkeen ei mennyt montaa päivää, kun olin jo harjoittelemassa paria uutta lyöntiä ensi kesää varten, paljastaa Korkiamäistä Julia.

Korkiamäistä Riina tuo taas joukkueeseen nopeiden jalkojen lisäksi myös taitavia vaihtolyöntejä ja räpylävarmuutta ulkokentälle. Polttolinjassa pelaava Riina sijoittui viime kaudella suomensarjan lounaislohkon kärkilyöntitilaston kuudenneksi 86:lla kärkilyönnillä. Uuteen kauteen Korkiamäki kertoo lähtevänsä innolla ja luottavaisilla fiiliksillä.

-Joukkue vaikuttaa motivoituneelta ja myös itsellä tuntuu intoa riittävän ehkä enemmän kuin koskaan. Koko joukkue on valmis tekemään töitä ja uskonkin, että ensi kesänä meillä todellakin on hyvät mahdollisuudet tavoitteisiimme, pohtii Riina.  

Uudet pelaajat on otettu joukkueeseen lämpimästi vastaan. Jokainen uusista pelaajista tuntee olonsa tervetulleeksi ja kuuluvansa joukkueeseen jo nyt.

-Meidät on otettu hyvin porukkaan mukaan. Joukkuehenki on mielestäni loistava, enkä malta odottaa tulevaa kautta tämän joukkueen kanssa, kertoo Julia.

 

 

Jessikan pelaajakortti: http://www.pesiksenmaailma.fi/index.php/pelaajakortit?pelaajaid=7473&view=pelaajakortti

Julian pelaajakortti: http://www.pesiksenmaailma.fi/index.php/pelaajakortit?pelaajaid=7329&view=pelaajakortti

Riinan pelaajakortti:

http://www.pesiksenmaailma.fi/index.php/pelaajakortit?pelaajaid=7767&view=pelaajakortti