Mikko Järvenpää Vesattarien pelinjohtoon

3.10.2017

Vesattarien pelinjohdossa nähdään ensi kesänä uusi kasvo, kun viuhkan varteen astelee Mikko Järvenpää. Pelinjohtajana Järvenpäälle on kertynyt kokemusta monista eri seuroista ja sarjatasoilta, jopa superpesiksestä. Kokemuksen lisäksi Järvenpää on kerennyt uransa aikana saavuttaa vaikka ja mitä.

Palkintokaappiin on kertynyt muun muassa 3 B-tyttöjen mestaruutta vuosilta 2004-2008 sekä naisten halli-sm hopeaa vuodelta 2015. Tämän lisäksi Järvenpää on valittu vuoden 2005 tyttöjen pelinjohtajaksi sekä saanut Mika Peltosen ja Seppo Vihelän kanssa vuonna 2015 superpesiksen vuoden valmennustiimi- palkinnon.

- Todella mielenkiinnolla tulen tekemään töitä seuraan, jolla on kovat tavoitteet ja tahtotila superpesikseen, pohtii Järvenpää.

Kauden alkaessa Järvenpää vastaakin pelaajien huutoon. Kokemusta ja lajitaitoa tarvitaan, sillä joukkueen tavoitteena on nousta superpesikseen kaudelle 2018. Nousu vaatii koko joukkueelta paljon töitä, mutta Järvenpää uskoo sen olevan täysin mahdollista.

- Joukkue vaikuttaa motivoituneelta ja kehityskykyiseltä. Mahdollinen nousu vaatii paljon töitä, mutta uskon sen olevan täysin mahdollista, kommentoi Järvenpää.

Järvenpään avuksi valmennustiimiin tulee mynämäkeläisille jo ennestään tuttu henkilö, sillä fysiikasta ja lajivalmennuksesta tällä kaudella vastaa Meri Kylänpää. Pelaajaurallaan Kylänpää on pelannut lähes 200 ottelua pääsarjatasolla sekä toiminut muun muassa Rauman Salban fysiikkavalmentajana.

Kylänpään kanssa fysiikasta vastaa edellisten vuosien tapaan Teemu Salonen. Salosen vastuualueena on saada pelaajista entistä nopeampia tulevaksi kaudeksi.