Mynämäen pesispuulaakiturnaus pelataan la 23.9.2017

30.8.2017

Pelit alkavat Hanakat Areenalla klo 10.00

Tämän vuoden pesispuulaakiturnaus pelataan lauantaina 23.9.2017. Turnaus on mainio mahdollisuus lähteä porukalla liikkumaan ja kisailemaan muita joukkueita vastaan. Kaveri- ja työporukat tai vaikkapa kylät ja asuinalueet, kootkaa joukkue ja lähtekää pelaamaan!!

Turnaus pelataan Mynämäellä Hanakat Areenalla. Tapahtuman aikataulut ja otteluohjelmat ilmoitetaan heti, kun ilmoittautumiset ja sitä kautta joukkuemäärä selvenee.

 

Alla puulaakin säännöt:
- Pelit pelataan naisten kentällä ja naisten pallolla.
- Osallistumisoikeus on pelaajilla, joiden viimeisestä liiton alaisesta tai maakuntasarjan sarjaottelusta on kulunut vähintään 3 vuotta (miehet) tai vähintään vuosi (naiset). Rajoitus ei koske C-tyttöjä eikä D-poikia.
- Jokaisessa joukkueessa tulee olla vähintään 2 naispelaajaa lyöntinumeroilla 1-9.
- Peliaika 40 min. tasavuoroin. Tasoittavat pelataan aina. Pelin ollessa ajan täyttyessä tasan, pelataan kotiutuslyöntikisa 3 parilla. Kotiutuslyöntikisassa tulee olla mukana väh. 1 nainen / joukkue.
- Kussakin sisävuorossa pelataan paloton lyöntikierros, jonka jälkeen tulee vuoronvaihto, kun 2 paloa on syntynyt.

- Jokeripelaaja voi käydä kussakin sisävuorossa lyömässä vain yhden kerran, joko ennen tai jälkeen kun palojen laskeminen aloitetaan.
- Pelissä ei ole aikalisiä eikä pelin katkaisua kunnarin jälkeen.

Osallistumismaksu on 50€ / joukkue. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten pelaaminen tapahtuu pelaajan omalla vastuulla. Alkoholin nauttiminen ja tupakointi kentällä on ehdottomasti kielletty. Tämän säännön rikkomisesta seuraa joukkueen sulkeminen pois sarjasta. Joukkueilta edellytetään myös urheilutapahtumaan sopivaa kielenkäyttöä. Lisätietoa tapahtumasta antaa Ville Niemi (yhteystiedot alla).

 

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaihin 21.9.2017 klo 12.00 mennessä Ville Niemelle 044 241 2148 tai ville77niemi@gmail.com