Puulaaki 10.9.

1.8.2016

Mynämäen Vesa järjestää Pesispuulaakin la 10.9. Hanakat Areenalla. Nyt vain kaikki kokoamaan joukkuetta ja ilmoittautumaan mukaan!

Pesispuulaaki järjestetään lauantaina 10.9. Mynämäen Urheilukeskuksessa Hanakat Areenalla. Nyt siis kokoamaan joukkuetta ja harjoittelemaan bravuurilyöntejä!

Alla puulaakin säännöt:
- Pelit pelataan naisten kentällä ja naisten pallolla.
- Osallistumisoikeus on pelaajilla, joiden viimeisestä liiton alaisesta tai maakuntasarjan sarjaottelusta on kulunut vähintään 3 vuotta (miehet) tai vähintään vuosi (naiset). Rajoitus ei koske C-tyttöjä eikä D-poikia, eikä sitä nuorempia pelaajia.
- Jokaisessa joukkueessa tulee olla vähintään 2 naispelaajaa lyöntinumeroilla 1-9.
- Peliaika 40 min. tasavuoroin. Tasoittavat pelataan aina. Pelin ollessa ajan täyttyessä tasan, pelataan kotiutuslyöntikisa 3 parilla. Kotiutuslyöntikisassa tulee olla mukana väh. 1 nainen / joukkue.
- Kunkin sisävuoron aluksi pelataan paloton lyöntikierros, jonka jälkeen tulee vuoronvaihto, kun 2 paloa on syntynyt. Palojen laskeminen alkaa siis siitä hetkestä, kun lyöntivuoron ensimmäinen lyöntinumerolla 1-9 pelaava lyöjä tulee lyömään toista kertaa ja saa ensimmäisen syötön. Jokeripelaaja voi käydä kussakin sisävuorossa lyömässä vain yhden kerran, joko ennen tai jälkeen kuin palojen laskeminen aloitetaan.
- Pelissä ei ole aikalisiä eikä pelin katkaisua kunnarin jälkeen.

Osallistumismaksu on 50€ / joukkue. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten pelaaminen tapahtuu pelaajan omalla vastuulla. Alkoholin nauttiminen ja tupakointi kentällä on ehdottomasti kielletty. Tämän säännön rikkomisesta seuraa joukkueen sulkeminen pois sarjasta. Joukkueilta edellytetään myös urheilutapahtumaan sopivaa kielenkäyttöä.

Lisätietoja puulaakiturnauksesta voi tiedustella Juha Lehdolta puh: 044-3217222 ja s-posti: juha.lehto@kiekuoy.fi