PESISPUULAAKI 2021

MYNÄMÄEN VESAN PERINTEINEN PUULAAKITURNAUS ON TÄÄLLÄ TAAS!

Vuoden 2021 pesispuulaakiturnaus pelataan lauantaina 25.9.2021.

Turnaus on mainio mahdollisuus lähteä porukalla liikkumaan rennolla fiiliksellä ja samalla ottaa mittaa muista joukkueista. Kaveri- ja työporukat tai vaikkapa kylät ja asuinalueet kootkaa joukkue ja lähtekää pelaamaan. Turnaukseen voi osallistua joukkueita myös Mynämäen ulkopuolelta!

Turnaus pelataan Mynämäellä Hanakat Areenalla, sekä viereisellä hiekkakentällä. Tapahtuman aikataulut ja otteluohjelmat ilmoitetaan heti, kun ilmoittautumiset ja sitä kautta joukkuemäärä selviää.

Alla puulaakin säännöt:
- Pelit pelataan naisten kentällä ja naisten pallolla (joukkueilla on hyvä olla kypärät).
- Osallistumisoikeus on pelaajilla, joiden viimeisestä liiton alaisesta tai maakuntasarjan sarjaottelusta on kulunut vähintään 3 vuotta (miehet) tai vähintään vuosi (naiset). Rajoitus ei koske C-tyttöjä eikä D-poikia eikä sitä nuorempia junioripelaajia.
- Jokaisessa joukkueessa tulee olla vähintään 2 naispelaajaa lyöntinumeroilla 1-9.
- Peliaika on 2 vuoroparia. Toista tasoittavaa vuoroa ei pelata, jos sisälle tuleva joukkue on voittanut ottelun. Jos toista tasoittavaa vuoroa pelaava joukkue tekee voittojuoksun, ottelu lopetetaan siihen. Samalla peliteolla syntyvät muut juoksut hyväksytään. Ottelu voi päättyä myös tasapeliin.
- Kussakin sisävuorossa pelataan paloton lyöntikierros, jonka jälkeen tulee vuoronvaihto, mikäli 3 paloa on syntynyt (Huom! Eli myös palottoman lyöntikierroksen palot vaikuttaa!)

- Jokeripelaaja voi käydä kussakin sisävuorossa lyömässä vain yhden kerran.
- Pelissä ei ole aikalisiä eikä pelin katkaisua kunnarin jälkeen.

Osallistumismaksu on 50€ / joukkue.

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten pelaaminen tapahtuu pelaajan omalla vastuulla. Tapahtumassa on anniskeluoikeudet, anniskelu tapahtuu omalla rajatulla K18 alueella kolmospuolen päätykatsomossa. Alkoholien nauttiminen ja tupakointi kentällä on ehdottomasti kielletty. Tämän säännön rikkomisesta seuraa joukkueen sulkeminen pois sarjasta. Joukkueilta edellytetään myös urheilutapahtumaan sopivaa kielenkäyttöä.

 

Lisätietoa tapahtumasta antaa Tarleena/050 401 8283 tai myveinfo@gmail.com

Ilmoittautuminen viimeistään ke 22.9. mennessä! Mukaan mahtuu yhteensä 12 joukkuetta. Turnaus toteutuu, mikäli vähintään 3 joukkuetta ilmoittautuu.


Ilmoittautumislomake