Aikuisten harrastepesis

Tervetuloa mukaan harrastepesikseen! Mynämäen Vesan aikuisten harrastepesis treenaa läpi kesän.

MyVen harrastepesis perustettiin pari vuotta sitten, minkä jälkeen toiminta on jatkunut mukavan aktiivisena jopa ympäri vuoden. Seuran harrastepesiksessä on tällä hetkellä noin parikymmentä peluria ja ikähaarukka on parikymppisestä plus 50v. asti! Harrastepesiksessä pelaillaan rennolla fiiliksellä lajista nauttien, jokaisen oman kuntotason mukaisesti.

Mynämäen Vesan aikuisten harrastepesis kokoontuu pelailemaan kaksi kertaa viikossa. Harrastepesis on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille ja naisille. Harrastepesikseen voi lähteä mukaan vaikka ilman aiempaa lajitaustaa. Ohjaaja ja kanssapelurit opastavat ja neuvovat asioissa ja harjoittelemalla oppii ja kehittyy taitavammaksi.

Rohkeasti mukaan kokeilemaan meidän mahtavaa lajia! 

Tämän vuoden harrastepesis jatkuu virallisesti jälleen kesäkuussa torstaina 4.6.2020 klo 18.30-20. Toinen harjoituspäivä on sunnuntaisin klo 15-16.30. Harrastepesiskerrat ovat Urheilukeskuksen pesäpallokentällä.

Tänä vuonna harrastepesisporukkamme on päättänyt osallistua myös Räpsä Cup - harrastepesissarjaan, joten porukassa pääsee myös pelailemaan kunnon pelejä läpi kesän. Räpsä Cup -peleihin osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluaa osallistua Räpsä Cup -peleihin lisätään harrastepesiskauden hintaan 10€, millä kuitataan Räpsä Cup -sarjan osallistumismaksu.

 

Mikäli harrastepesiskertoihin tulee jotain muutoksia esim. Räpsä Cup - pelien vuoksi, niin niistä ilmoitetaan 1. WhatsAppilla 2. sähköpostilla 3. tekstiviestillä.

 

Harrastepesiskausi on tänä vuonna 4.6.-6.9.2020.

Vuoden 2020 harrastepesiskausi maksaa osallistujalle:

30 € (sisältää)

-3 kuukauden harrastepesiskerrat

-välineet käyttöön

-harrastepesispassin (tulee nykyään puhelimelle)

60 € (sisältää)

-3 kuukauden harrastepesiskerrat

-välineet käyttöön

-harrastepesispassin

-vakuutuksen (alla linkki sporttiturvan tuoteselosteeseen)

https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

 

Harrastepesiksen ohjaajina toimii seuran valmentaja Ismo Peräalho.

 

Lisätietoja,

Tarleena Tähtinen

050 401 8283

myveinfo@gmail.com

 

Ilmoittaudu mukaan Mynämäen Vesan harrastepesikseen alla olevalla lomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen ja lähetettyäsi sen, saat paluuviestinä tiedot harrastepesiksen maksusta ja sen maksamisesta.

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.